Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Blog

Disney mesék
06
Márc

A Disney mesék a gyerekek és a felnőttek kedvencei már az 1940-es évek óta. Az aranyos történetek mellett a szerethető karakterek még népszerűbbé teszik a meséket. A népszerű mesehősökhöz a gyerekek sokáig ragaszkodnak, és minden nap együtt vannak a gyerekekkel. Az izgalmas és tanulságos történetekkel teli Disney mesékhez és szereplőkhöz akár hónapokig is ragaszkodnak a gyerekek. Ugye nálatok is volt olyan mese, amit szinte minden nap megnéztetek a gyerekekkel, hosszú időn keresztül?

Ágyneműhuzat méretek
03
Jún

Amikor ágyneműhuzatot keresünk, néha nehéz a megfelelő méretet kiválasztani. A normál ágyneműhuzat méret mellett, mint a felnőtt ágynemű vagy az ifjúsági ágynemű, tudni kell a gyerek ágynemű méretét is, amit a kisebb gyerekek használnak otthon vagy a suliban. Ezekből is többféle méret létezik. Néha egyes ország szokásai határozzák meg a szabványt, ezért nem árt, ha megnézzük, mekkora pontosan a kiszemelt kedvenc.

Hogyan kell mosni az ágyneműhuzatot?
27
Máj

A lakástextil termékeknél fontos a rendeltetésszerű használat. Ha betartjuk a gyártó utasításait, akkor sokáig szépek maradhatnak az ágyneműink. Ebben a cikkünkben részletesen leírjuk, hogyan mosd, szárítsd vagy vasald az ágyneműhuzatot és más lakástextilt.

Hogyan készüljünk az iskolára
30
Júl

Felkészülni az iskolakezdésre az egyik legnehezebb szülői feladat, főleg a leendő első osztályosoknak. Néhány jótanáccsal szeretnénk megkönnyíteni a dolgod, hogy könnyebben tudd kiválasztani a megfelelő felszerelést az iskolához.
Ugye Te is lázasan készülődsz, hogy minden felszerelést beszerezz az első osztályba. Buzgón nézed a listát, amit a tanítónéni adott, és aztán rájössz, hogy igazából semmi konkrétat nem tudsz az iskolatáskákról, a tolltartókról, írószerekről, és a mai ceruzák is néha fejtörést okozhatnak.

Mosási jelek
10
Nov

Hogyan kezeld a textileket?

Ahhoz, hogy az ágyneműk, párnák és más lakástextilek vagy a ruháink sokáig megőrizzék az eredeti állapotukat, és sokáig szépek legyenek, be kell tartanunk a gyártó utasításait. Szerencsére a termékeken fel vannak tünteteve a mosási jelek, mellyel igencsak megkönnyítik a különböző anyagok kezelésének módját. A mosási szimbólumok azokon a sokszor feleslegesnek gondolt cimkéken rejtőznek kis ikonok formájában, amiket a gyerekek és sok felnőtt is utál a ruhákon.

Koronavírus információk
26
Ápr

Így működünk biztonságosan a karantén alatt

Kedves Vásárlóink!
2020. márciusában, ahogy a koronavírus elérte Magyarországot, a világ, ahogy eddig létezett, teljesen megváltozott. Mindenki életét fenekestül felforgatta, köztünk a miénket is.

Hálásak vagyunk a hűségedért, avagy hogyan spórolj többet hosszútávon
30
Ápr

Gondoltál már arra, hogy amikor vásárolsz, hosszabb távon gondolkodj? Néhány hónap alatt sokkal többet spórolhatsz, mint gondolnád. Ha regisztrálsz webáruházunkban, minden megvásárolt termék után adunk kedvezményt, még az akciós termékek után is. Ugye jól hangzik?