Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Tolltartó

Szuper tolltartók a legnépszerűbb mesefigurákkal. Mindegy, hogy gyermeked a Mancs őrjáratért, a Disney mesékért vagy éppen a szuperhősökért van oda, kínálatunkban biztosan megtalálod azt a tolltartót, amit örömmel fog a táskájába tenni minden reggel. Nem csak az a fontos, hogy a gyerkőcnek tetsszen, hanem hogy könnyen tudja használni, és az írószereket egyszerűen ki tudja venni belőle. Ezért is ajánljuk a kisebb gyermekeknek a klapnis tolltartókat. Hogy miért éri meg a Perfect Baby Webáruházból rendelni? Mert szuper akciókkal tesszük még kedvezőbbé termékeink árát, a kiszállítás pedig ingyenes az egész országba 25.000 Ft felett!

Tovább

Milyen tolltartót vegyek?

A kérdésre azt hinnénk, hogy egyszerű a válasz, pedig nem. A kisebbeknek inkább a klapnis, a nagyobbaknak pedig a többszintes tolltartókat ajánljuk. Van, amikor elég a sima egy rekeszes tolltartó, ami lehet hengeres vagy szögletes.

A tolltartók is többféle kialakítással készülnek, csakúgy, mint az iskolatáskák. Vannak egyszerű beledobálós, klapnis vagy emeletes tolltartók. Kinek melyik tetszik, de a legfontosabb, hogy melyiket tudja a gyermek könnyebben használni.
Webáruházunkban találsz klapnis tolltartót, emeletes tolltartót, valamint egyszerű beledobálós tolltartót is. A töltött tolltartókban általában a legalapvetőbb írószereket és eszközöket találod meg.

A klapnis tolltartó azért az egyik legjobb választás a kisebb gyermekeknek, mert könnyen és gyorsan elő tuják venni az éppen szükséges írószereket. Első osztályos gyerekeknek célszerű a legegyszerűbb, és könnyen használható eszközöket választani, hogy az új iskolai közegben a tolltartó, iskolatáska használata ne okozzon a gyermeknek plusz gondot, mert sajnos az iskolában nem sok idő van a pakolásra.

A gyerekek imádják a mesés vagy mintás, állatos tolltartókat. Ha kedvenc mesehősükkel díszített iskolatáskát vagy tolltartót használhatnak nap mint nap, talán jobban is fognak majd rá vigyázni.

Tovább