Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Star Wars

Star Wars termékek merész felhozatalával várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. Iskolaszerek, párnák, ágynemű szettek, órák, bögrék, és még számtalan termék egy helyen! Rendeld meg azokat, amik leginkább kedvedre valók! Webshopunk azon kívül, hogy szuper áron kínálja a Star Wars-os cikkeket, házhoz szállítást is vállal országszerte.

Tovább
Raktáron
Kedvencekhez
Márka
Star Wars
350 Ft
Összehasonlítás

Star Wars termékek hada

A Star Wars filmek sok gyermeket magával ragadtak, és ragadnak ma is. Ha a ti otthonotokban is folyton „az Erőről”, Obi-Wan Kenobi hősiességéről, Dart Vader önkényuralmáról vagy arról van szó, hogy állt át a sötét oldalra Kylo Ren, akkor itt az ideje gyanakodnod: a te gyermeked is odáig van a Csillagok háborújáért.

A teljes Star Wars univerzum 1 webshopban

Még mindig a tökéletes meglepetést keresed csemetéd szülinapjára? Iskolakezdés előtt álltok, vagy csak jól jönne otthonra néhány kiegészítő? Akkor érdemes körbenézned kínálatunkban. A játéktárolóktól kezdve a fürdőlepedőkön át egész a kulacsokig számos Star Wars-os holmit rendelhetsz. Ha szerencséd van, aktuális akcióink egyikét is kifoghatod, és még jutányosabb áron juthatsz hozzá termékeinkhez.

A legkisebbekre is gondoltunk: ha óvodás korú gyermekedet, öcsédet, keresztfiadat is meglepnéd egy a mesehősének képével emblémázott ajándékkal, akkor dönts egy pihe-puha ovis ágynemű mellett! Magas minőséget képviselő termékeink között kizárólag pamut anyagú, otthoni körülmények között is könnyedén tisztán tartható modelleket találsz. Fedezd fel a teljes kínálatot!

Ne bajlódj a sorban állással, böngéssz shopunkban, és add le a rendelésed pár egyszerű lépésben online! A számlarendezésről és a házhoz szállítás feltételeiről, költségeiről bővebben az Információk menüpontra kattintva tudakozódhatsz. Elérhetőségeinken is fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel. Várjuk megkeresésed!

Tovább