Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Mancs őrjárat – szüntelenül résen

A 6 elszánt kutyus Marshall, Chase, Rocky, Zuma, Rubble valamint Skye a gyermekek által már jól ismert és kedvelt Mancs őrjárat mese (PAW Patrol) főszereplői – csakúgy, mint a különösen mókás csapat 10 éves vezetője, Ryder. A kis felügyelők, ha nem is keresik a bajt, folyton kalamajkába keverednek, legyen szó egy szellem vagy cica megmentéséről, egy őrült gyorsasággal száguldó vonat megfékezéséről. A tréfás, kalandokkal tarkított történetsorozat az együttműködés fontosságára és az empátia mibenlétére hívja fel a csemeték figyelmét.

Nálatok is a Mancs őrjárat a sláger? Akkor PAW Patrolos termékeinkért a te lurkód is rajongani fog.

Mancs őrjárat törölköző minden mennyiségben

Tapasztalatból tudjuk, mennyire imádják a gyerekek a Mancs őrjáratos holmikat - éppen ezért válogattuk össze termékeinket az ő ízlésüknek megfelelően. Ha te sem halmoznád tovább a gyerekszobában lévő Mancs őrjáratos játékokat, dísztárgyakat, kiegészítőket és ruhákat, lepd meg a csöppséget praktikus fürdőlepedőink egyikével szülinapja, névnapja alkalmából, vagy csak úgy! A többféle méretben kapható, jó nedvszívó képességű pamut és a gyorsan száradó poliészter törölközőket nálunk remek áron beszerezheted.

Fedezd fel a teljes kínálatot és válaszd a legjobbat! Ha most rendelsz Mancs őrjáratos törölközőt, 2-5 munkanapon belül kézhez is veheted az általad megadott címen, az ország bármely pontján. Ne késlekedj, irány az online pénztár!

Egy kis ízelítő termékeinkből: