Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Perfect Baby története

 

Már régóta terveztük, hogy leírjuk a Perfect Baby megszületésének történetét, amit most megosztunk Veletek.

Első kisfiunk megszületése után tudtuk, hogy a feleségem később nem fog visszamenni a munkahelyére dolgozni, ezért már akkor elkezdtünk gondolkodni, hogy mi lesz a jövőben. A babázás alatt egyre jobban világossá vált, hogy babás dolgokkal szeretne foglalkozni. Körül jártunk mindent, kerestük a lehetőségeket, de még valami hiányzott.

Aztán  megszületett második kisfiunk. Két pici gyermekkel gyorsan telt az idő :-)
Ötleteink gyarapodatak, majd 2015-ben sok-sok tervezés után megszületett a Perfect Baby Online Bababolt. Először csak aukciós oldalakon és Facebookon voltunk jelen.

Sajnos a pelenkák és a babadolgok eladása nem hozta meg a várt eredményt. Nem törődtünk bele, és szélesebb körben, az európai piacon kezdtünk keresgélni, hogy megtaláljuk a tökéletes termékek körét és előrébb lépjünk.
Itt jött az áttörés, mert megtaláltuk a Disney, Pixar és Marvel mesés termékeket.

Két kisfiú mellett mesékkel voltunk körülvéve, amiket persze mi is szeretünk :-). Jégvarázs, Mancs őrjárat, Star Wars, Minions... és még sorolhatnám. Mind kedvenceinkké váltak. Fiúk ellenére a Jégvarázs legalább egy évig sláger volt, és Ők is abba a korba léptek, hogy már nekik is tetszettek a mesefigurás dolgok.

A Perfect Baby Webáruház megnyitását sokáig terveztük, sokat tanultunk, hogy megszülethessen. :-)

2016-ban megszületett kis Hercegnőnk, akit a fiúk is imádnak :-)
A család mára teljes, és a családi vállalkozást is tökéletesítjük. Minden egyes nap új dolgokat tanulunk ahhoz, hogy fejlődjünk, hogy a legszebb és legújabb, minőségi termékek legyenek Számotokra elérhetőek reális árakon.

Tudjuk, hogy a gyerekek igényeinek nincs határa, és a legjob gyermek a BOLDOG gyermek :-)
Folyamatosan valósítjuk meg az új ötleteket. Szebbnél szebb mesefigurás termékeket és játékokat tervezük beszerezni a közeljövőben is.

Első látásra beleszerettünk ezekbe a gyönyörű termékekbe. Még most is minden egyes új dolgot megcsodálunk. Nem is csoda, hogy a gyerekek rajonganak értük, hiszen még a felnőttek lelkét is megmelengetik a kedves figurák és aranyos történeteik.

Frissítés

A srácaink egyre nagyobbak, mások lettek a kedvenceik. Felfedeztünk sok új dolgot, amit sokan szeretnek, ezért igyekszünk elérhetővé tenni Számotokra is. A webáruházban egyre több új, népszerű márkákat találhattok nálunk.

Például egyik kedvenc a Minecraft, ami nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is magával ragadja. Harry Potter, akivel egy teljesen új világ nyílt ki a varázslatok világába, és a Fortnite, ami egy népszerű számítógépes játék, de a benne levő tánclépések még azoknak is tetszenek, akik magát a játékot nem ismerik.
Az új márkák mellett egyre több iskolatáskát és iskolafelszerelést, papír-írószer termékeket is találhattok Weáruházunkban.

Ez a Mi történetünk :-)
Köszönjük, hogy elolvastad!
Mesékben és Örömökben gazdag mindennapokat kívánunk Neked! :-)


Perfect Baby