Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Ovis ágynemű

Ezekkel az ovis ágyneműkkel garantáltak a nyugodt éjszakák, hiszen gyermekeid álmát olyan mesehősök óvják, mint Elza és Anna vagy Minnie egér. Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy abban lányoknak és fiúknak is találj megfelelő darabokat, kisebb és nagyobb méretben egyaránt. Mindegyik ágyneműben közös ugyanakkor, hogy kifogástalan minőségű anyagból készültek, így a tartóssággal biztosan nem lesz probléma. Ha cica- vagy kutyarajongó vagy, akkor is találsz pamut ágyneműt nálunk. A kiszemelt ágyneműket néhány nap alatt kiszállítjuk az általad megadott címre, 20 000 Ft felett ráadásul díjmentesen. Nagyobb gyermeked a Jégvarázsért, esetleg a Minecraftért él-hal? Tekintsd meg Disney ágyneműinket is!

Tovább

Cuki ovis ágynemű szett elérhető áron

Minden gyerek életében különösen izgalmas időszak, amikor óvodába kerül. Beilleszkedni az új közegbe, elszakadni anyutól és aputól bizony nem egyszerű dolog. Az ottalvás pedig igazi rémálom tud lenni, amit azonban jelentős mértékben megkönnyíthetsz egy új ovis ágyneművel. A kicsi kedvenc mesehősei között térhet nyugovóra, ami csökkenti a szorongást, és garantálja a szép álmokat. Találd meg a legszebb darabokat nálunk!

Páratlan anyagminőség

A minta mellett talán a legfontosabb szempont egy ovis ágynemű kapcsán a textil minősége. A kicsik bőre érzékeny, ezért nem mindegy, hogy milyen anyagban hajtják álomra a fejüket. A PerfectBaby kínálatát úgy állítottuk össze, hogy abban kizárólag pamutból készült modellek szerepeljenek, melyek nem okoznak irritációt. A te dolgodat pedig könnyű tisztíthatósággal könnyítik meg, ráadásul igen strapabíróak is, így nem kell hónapokon belül újabb és újabb ovis ágyneműt vásárolnod.

Harry Potter, Mickey egér vagy Minecraft

Ahány gyermek, annyi örök kedvenc. Sőt, a kicsik szíve gyakran egyszerre több mesehősért is dobog. Ha minket választasz, biztosan rábukkansz arra a figurára, akiért gyermeked a leginkább rajong. Akár kisfiad, akár kislányod van, termékpalettánkat böngészve biztos a siker. Nálunk remekül megfér egymás mellett Pókember és Elza hercegnő, Minnie egér és Micimackó. A Disney ágyneműket külön kategóriában is megtalálod, így még egyszerűbb a döntés.

Ovis ágynemű méretek

Többféle ovis ágynemű méretet találsz nálunk. A legtöbbször használt szabvány méret a 100x135 cm takaróhuzat 40x60 cm párnahuzattal kombinálva. A másik méret, amit keresni szoktak, az a 90x140 cm ágynemű 40x50 cm-es párnahuzattal. Sok ovis takaróra rövid a 100x135 cm ágynemű, ezért már találsz 100x140 cm-es méretűt is nálunk. Így aki kicsit hosszabb ovis ágyneműhuzatot keres, az is megtalálja a számára megfelelőt.

Hogyan cseréljünk egyszerűen ovis ágyneműt?

Azért, hogy minél hamarabb túl tudjunk esni az ovis ágynemű cseréjén, a gyártók igyekszenek megkönnyíteni a szülők dolgát. Elég sokat elbíbelődhet vele az ember, főleg ha 2-3 gyermek ágynemű is cserére vár. A gyártók szeretnének megfelelni a vásárlók igényeinek, ezért többféle zárási technikát is alkalmaznak: a régi gombos kivitelt egyre inkább felváltotta a cipzáros, illetve a pattentos kivitel. Nekünk, szülőknek, a műanyag cipzár egy megváltás a nehezen kigombolható ágyneműhuzatok után. A műanyag pattentok is meglepően jól működnek, ráadásul strapabíróak, és erősen zárnak. Nem nyílnak szét a használat során.
Termékeinknél igyekszünk feltüntetni, hogy milyen az ovis ágynemű zárási módja, hogy még jobban megkönnyítsük a választást.

Válaszd ki gyermeked új ovis ágyneműjét, helyezd kosárba a kiszemelt termékeket minél előbb!

Tovább