Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Ovis ágynemű

Ezekkel az ovis ágyneműkkel garantáltak a nyugodt éjszakák, hiszen gyermekeid álmát olyan mesehősök óvják, mint Sam, a tűzoltó vagy Villám McQueen.  Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy abban lányoknak és fiúknak is találj megfelelő darabokat, kisebb és nagyobb méretben egyaránt. Mindegyik ágyneműben közös ugyanakkor, hogy kifogástalan minőségű anyagból készültek, így a tartóssággal biztosan nem lesz probléma. A kiszemelt ágyneműket néhány nap alatt kiszállítjuk az általad megadott címre, 20 000 Ft felett ráadásul díjmentesen. Gyermeked a Jégvarázsért, esetleg a Star Wars-ért él-hal? Tekintsd meg Disney ágyneműinket is!

Tovább

Aranyos ovis ágyneműk elérhető áron

Minden gyerek életében különösen izgalmas időszak, amikor óvodába kerül. Beilleszkedni az új közegbe, elszakadni anyutól és aputól bizony nem egyszerű dolog. Az ottalvás pedig igazi rémálom tud lenni, amit azonban jelentős mértékben megkönnyíthetsz egy új ovis ágyneművel. A kicsi kedvenc mesehősei között térhet nyugovóra, ami csökkenti a szorongást, és garantálja a szép álmokat.
Találd meg a legszebb darabokat nálunk!

Páratlan anyagminőség

A minta mellett talán a legfontosabb szempont egy ovis ágynemű kapcsán a textil minősége. A kicsik bőre érzékeny, ezért nem mindegy, hogy milyen anyagban hajtják álomra a fejüket. A PerfectBaby kínálatát úgy állítottuk össze, hogy abban kizárólag pamutból készült modellek szerepeljenek, melyek nem okoznak irritációt. A te dolgodat pedig könnyű tisztíthatósággal könnyítik meg, ráadásul igen strapabíróak is, így nem kell hónapokon belül újabb és újabb ovis ágyneműt vásárolnod.

Harry Pottertől Mickey egéren át a Minecraftig

Ahány gyermek, annyi örök kedvenc. Sőt, a kicsik szíve gyakran egyszerre több mesehősért is dobog. Ha minket választasz, biztosan rábukkansz arra a figurára, akiért gyermeked a leginkább rajong. Akár kisfiad, akár kislányod van, termékpalettánkat böngészve biztos a siker. Nálunk remekül megfér egymás mellett Pókember és Elza hercegnő, Thomas a gőzmozdony és Micimackó. A Disney ágyneműket külön kategóriában is megtalálod, így még egyszerűbb a döntés.

Válaszd ki gyermeked új ovis ágyneműjét, helyezd kosárba a kiszemelt termékeket minél előbb!

Tovább