Az oldal jelenleg átalakítás alatt áll!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Ovis, kis méretű ágyneműhuzat

Ezekkel az ovis ágyneműkkel garantáltak a nyugodt éjszakák, hiszen gyermekeid álmát olyan mesehősök óvják, mint Sam, a tűzoltó vagy Villám McQueen.  Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy abban lányoknak és fiúknak is találj megfelelő darabokat, kisebb és nagyobb méretben egyaránt. Mindegyik ágyneműben közös ugyanakkor, hogy kifogástalan minőségű anyagból készültek, így a tartóssággal biztosan nem lesz probléma. A kiszemelt ágyneműket akár 1-2 nap alatt kiszállítjuk az általad megadott címre, 15 000 Ft felett ráadásul díjmentesen. Gyermeked a Jégvarázsért, esetleg a Star Wars-ért él-hal? Tekintsd meg Disney ágyneműinket is!

Tovább
Nincs ilyen termék, vagy áthelyeztük egy másik kategóriába.
Kérlek válassz másik feltételt a szűrés boxban, vagy másik kategóriát.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Keresés kategóriában
Miben keressen
Ft
Ft

Aranyos ovis ágyneműk elérhető áron

Minden gyerek életében különösen izgalmas időszak, amikor óvodába kerül. Beilleszkedni az új közegbe, elszakadni anyutól és aputól bizony nem egyszerű dolog. Az ottalvás pedig igazi rémálom tud lenni, amit azonban jelentős mértékben megkönnyíthetsz egy új ovis ágyneművel. A kicsi kedvenc mesehősei között térhet nyugovóra, ami csökkenti a szorongást, és garantálja a szép álmokat.
Találd meg a legszebb darabokat nálunk!

Páratlan anyagminőség

A minta mellett talán a legfontosabb szempont egy ovis ágynemű kapcsán a textil minősége. A kicsik bőre érzékeny, ezért nem mindegy, hogy milyen anyagban hajtják álomra a fejüket. A PerfectBaby kínálatát úgy állítottuk össze, hogy abban kizárólag pamutból készült modellek szerepeljenek, melyek nem okoznak irritációt. A te dolgodat pedig könnyű tisztíthatósággal könnyítik meg, ráadásul igen strapabíróak is, így nem kell hónapokon belül újabb és újabb ovis ágyneműt vásárolnod.

A Verdáktól Miki Egéren át SpongyaBobig

Ahány gyermek, annyi örök kedvenc. Sőt, a kicsik szíve gyakran egyszerre több mesehősért is dobog. Ha minket választasz, biztosan rábukkansz arra a figurára, akiért gyermeked a leginkább rajong. Akár kisfiad, akár kislányod van, termékpalettánkat böngészve biztos a siker. Nálunk remekül megfér egymás mellett Pókember és Elza hercegnő, Thomas a gőzmozdony és Micimackó. A Disney ágyneműket külön kategóriában is megtalálod, így még egyszerűbb a döntés.

Válaszd ki gyermeked új ovis ágyneműjét, helyezd kosárba a kiszemelt termékeket minél előbb!

Tovább
TOP termékek