Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Ovis ágynemű

Ezekkel az ovis ágyneműkkel garantáltak a nyugodt éjszakák, hiszen gyermekeid álmát olyan mesehősök óvják, mint Elza és Anna vagy Minnie egér. Válogass a legnépszerűbb, minőségi ovis ágynemű kínálatból! Termékpalettánkat úgy állítottuk össze, hogy abban lányoknak és fiúknak is találj megfelelő darabokat, kisebb és nagyobb méretben egyaránt. Mindegyik gyerek ágyneműben közös, hogy kifogástalan minőségű anyagból készültek, így a tartóssággal biztosan nem lesz probléma. Ha cica- vagy kutyarajongó vagy, akkor is találsz gyerek ágyneműt nálunk. A kiszemelt ovis ágynemű szettet néhány nap alatt kiszállítjuk az általad megadott címre, 25 000 Ft felett ráadásul díjmentesen. Nagyobb gyermeked a Jégvarázsért, esetleg a Minecraftért él-hal? Nézd meg felnőtt méretű pamut ágyneműhuzatainkat is!

Tovább
Utolsó darab 
Kiemelt ajánlat!
Kedvencekhez
Márka
BRANDMAC
4 190 Ft
RRP: 5 690 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
Összehasonlítás

Ovis ágynemű elérhető áron

Minden gyerek életében különösen izgalmas időszak, amikor óvodába kerül. Beilleszkedni az új közegbe, elszakadni anyutól és aputól bizony nem egyszerű dolog. Az ottalvás pedig igazi rémálom tud lenni, amit azonban jelentős mértékben megkönnyíthetsz egy új ovis ágyneművel. A kicsi kedvenc mesehősei között térhet nyugovóra, ami csökkenti a szorongást, és garantálja a szép álmokat. Találd meg a legszebb darabokat nálunk!

Páratlan anyagminőség

A minta mellett talán a legfontosabb szempont egy ovis ágynemű kapcsán a textil minősége. A kicsik bőre érzékeny, ezért nem mindegy, hogy milyen anyagban hajtják álomra a fejüket. A PerfectBaby kínálatát úgy állítottuk össze, hogy abban kizárólag pamutból készült modellek szerepeljenek, melyek nem okoznak irritációt. A te dolgodat pedig könnyű tisztíthatósággal könnyítik meg, ráadásul igen strapabíróak is, így nem kell hónapokon belül újabb és újabb ovis ágyneműt vásárolnod.

Ovis ágyneműink OEKO-TEX minősítéssel rendelkeznek, mely a "Bizalom a textíliában" mottóval vált ismertté világszerte. Ez a vizsgálati és tanúsítási rendszer előírja a textil- és ruhaipari gyártásban használt anyagoknál azoknak a kémiai anyagoknak a maximális mennyiségét, ami az emberi szervezetre nézve nem jelent veszélyt. Az OEKO-TEX minősítéssel ellátott ovis ágyneműk biztosan nem tartalmaznak a gyerekek számára veszélyes anyagokat.

Harry Potter, Mickey egér vagy Minecraft

Ahány gyermek, annyi örök kedvenc. Sőt, a kicsik szíve gyakran egyszerre több mesehősért is dobog. Ha minket választasz, biztosan rábukkansz arra a figurára, akiért gyermeked a leginkább rajong. Akár kisfiad, akár kislányod van, termékpalettánkat böngészve biztos a siker. Nálunk remekül megfér egymás mellett Pókember és Elza hercegnő, Minnie egér és Micimackó. A felnőtt méretű ágyneműket külön kategóriában is megtalálod, így még egyszerűbb a döntés.

Ovis ágynemű méretek

Többféle ovis ágynemű méretet találsz nálunk. A legtöbbször használt szabvány méret a 100x135 cm ágyneműhuzat. A másik méret, amit keresni szoktak, az a 90x140 cm ágyneműhuzat. Sok ovis takaróra rövid a 100x135 cm ágynemű, ezért már találsz 100x140 cm-es méretűt is nálunk. Így aki kicsit hosszabb ovis ágyneműhuzatot keres, az is megtalálja a számára megfelelőt.

Hogyan cseréljünk egyszerűen ágyneműt?

Azért, hogy minél hamarabb túl tudjunk esni az ovis ágynemű cseréjén, a gyártók igyekszenek megkönnyíteni a szülők dolgát. Elég sokat elbíbelődhet vele az ember, főleg ha 2-3 gyermek ágynemű is cserére vár. A gyártók szeretnének megfelelni a vásárlók igényeinek, ezért többféle zárási technikát is alkalmaznak: a régi gombos kivitelt egyre inkább felváltotta a cipzáros, illetve a pattentos kivitel. Nekünk, szülőknek, a műanyag cipzár egy megváltás a nehezen kigombolható ágyneműhuzatok után. A műanyag pattentok is meglepően jól működnek, ráadásul strapabíróak, és erősen zárnak. Nem nyílnak szét a használat során.
Termékeinknél igyekszünk feltüntetni, hogy milyen az ovis ágynemű zárási módja, hogy még jobban megkönnyítsük a választást.

Sok-sok ovis ágyneműhuzatot találsz nálunk. Ha megnéznéd az összes ovis ágyneműhuzatunkat, csak kattints

Válaszd ki gyermeked új ovis ágyneműjét, helyezd kosárba a kiszemelt termékeket minél előbb!

Tovább