Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Táska, tolltartó, tornazsák

Az iskolakezdéshez szükséges dolgok közül a legfontosabbak az iskolatáska, tolltartó és a tornazsák. Fontos, hogy jó minőségű felszerelést válasszunk, amivel megkönnyítjük a gyerekek napjait a suliban.
Webáruházunkban sokféle mesefigurás és más népszerű lovas vagy kutyás termék közül valogathatsz. A gyerekek nagyon szeretik a szetteket: a táskát, tolltartót és a tornazsákot is ugyanazzal a mintával. Állíts össze saját iskolatáska szettet termékeinkből.

Tovább

Milyen iskolatáskát válasszunk?

Szeptemberhez közeledve minden szülő lázasan készülődik, hogy beszerezze a legjobb felszerelést az iskolához. Az első osztályosok szüleinek kicsit nehezebb a dolga, mert rengeteg iskolatáska, tolltartó és tornazsák közül választhatnak.

Más-más táska kell egy első osztályos, egy felsős vagy egy középiskolás gyermek számára. A nagyobbaknak tökéletes választás a hátizsák, de fontos, hogy annak is állítható és szivacsos vállpántja legyen, mellyel sokkal kényelmesebb a hordása. Általában az ő táskájuk a legnehezebb. Minden korosztálynál fontos, hogy ergonomikus kialakítású legyen a táska háta, ami kevésbé terheli a gerincet, helyes tartást biztosít a hordásakor, és jó a súlyelosztása.
Mindig válasszunk a gyermek korának anatómiailag megfelelő iskolatáskát! A merev falú iskolatáskák nagyon praktikusak, leginkább ezeket ajánljuk első osztályba. Az aljuk általában műanyag vagy  erősített talpú, hogy ne dőljenek el, amikor leteszik a földre. Vízállóak és könnyen tisztíthatóak. A csatos és mágneszáras táskák könnyen nyithatóak, utóbbi akár egy kézzel is kinyitható.
Második és harmadik osztályban már nem annyira fontos a dobozos kivitel, de legyen ergonomikus kialakítású, és szellőző, párnázott hátrésszel rendelkezzen. Nézd meg, melyek a legjobb iskolatáskák elsősöknek!

A tolltartók is többféle kialakítással készülnek. Vannak egyszerű beledobálós, klapnis vagy több emeletes tolltartók. Kinek melyik tetszik, de a legfontosabb, hogy melyiket tudja a gyermek könnyebben használni.
Óvodásoknak is találsz hátizsákot nálunk, amihez válassz hozzá illő tornazsákot is. 
Webáruházunkban megtalálhatóak a klapnis tolltartók, két emeletes tolltartók, három emeletes tolltartók, valamint az egyszerű beledobálós tolltartók is. Mindegyikből létezik üres vagy töltött változat. A töltött tolltartókban általában a legalapvetőbb írószerek és eszközök találhatóak meg.
Jó megoldás a mesefigurás termékek választása, melyek közel állnak a gyermekek világához. A gyerekek imádják őket, és ha kedvenc mesehősükkel díszített iskolatáskát vagy tolltartót használhatnak nap mint nap, talán jobban is fognak vigyázni rá.
Webáruházunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb, minőségi ergonomikus iskolatáskák, a legnagyobb márkákkal. Többek között Ars Una, Belmil, Derform, Paso és Starpak gyártóktól. Válassz hozzá illő tornazsákot, uzsonnás dobozt és kulacsot, melyeket szintén megtalálsz termékeink között!

Tovább