Az oldal jelenleg átalakítás alatt áll!
Kérlek próbálkozz újra egy későbbi időpontban.

Táska, tolltartó, tornazsák

Az iskolakezdéshez szükséges dolgok közül a legfontosabbak az iskolatáska, tolltartó és a tornazsákFontos, hogy jó minőségű felszerelést válasszunk, amivel megkönnyítjük a gyerekeknek a beilleszkedést az új környezetbe.
Webáruházunkban sokféle mesefigurás és más népszerű mintás termék közül lehet válogatni.
Más-más táska kell egy első osztályos, egy felsős vagy egy középiskolás gyermek számára. Fontos, hogy állítható és szivacsos vállpántja legyen, mellyel sokkal kényelmesebb a hordása. Főleg kisebb gyermekeknél fontos, hogy ergonomikus kialakítású legyen a háta, ami kevésbé terheli a gerincet, helyes tartást biztosít a hordásakor, és jó a súlyelosztása. A gyerekek nagyon szeretik a szetteket: a táskát, tolltartót és a tornazsákot is ugyanazzal a mintával, melyeket összeállíthatsz termékeinkből.
A tolltartók is többféle kialakítással készülnek. Vannak egyszerű beledobálós, klapnis vagy több emeletes tolltartók. Kinek melyik tetszik, de a legfontosabb, hogy melyiket tudja a gyermek könnyebben használni.
Óvodásoknak is találsz ovis táskát nálunk, amihez válassz hozzá illő tornazsákot is.

Tovább

Az iskolakezdéshez közeledve minden szülő lázasan készülődik, hogy beszerezze a legjobb felszerelést az iskolához.
Az első osztályosok szüleinek kicsit nehezebb a dolga, mert rengeteg iskolatáska, tolltartó és tornazsák közül választhatnak. Fontos a jó minőségű felszerelés!
Az egyik legnagyobb kihívás, a megfelelő iskolatáska kiválasztása. Mindig válasszunk a gyermek korának anatómiailag megfelelőt! A merev falú iskolatáskák nagyon praktikusak, leginkább ezeket ajánljuk első osztályba. Az aljuk általában műanyag vagy  erősített talpú, hogy ne dőljenek el, amikor leteszik a földre. Vízállóak és könnyen takaríthatóak. A csatos és mágneszáras táskák könnyen nyithatóak, utóbbi akár egy kézzel is kinyitható.
Második és harmadik osztályban már nem annyira fontos a dobozos kivitel, de legyen ergonomikus kialakítású, és szellőző, párnázott hátrésszel rendelkezzen.
Webáruházunkban megtalálhatóak az a klapnis tolltartók, két emeletes tolltartók, három emeletes tolltartók, valamint az egyszerű beledobálós tolltartók is. Mindegyikből létezik üres vagy töltött változat. A töltött tolltartókban általában a legalapvetőbb írószerek és eszközök találhatóak meg.
Jó megoldás a mesefigurás termékek választása, melyek közel állnak a gyermekek világához. A gyerekek imádják őket, és ha kedvenc mesehősükkel díszített iskolatáskát vagy tolltartót használhatnak nap mint nap, talán jobban is fognak vigyázni rá.
Webáruházunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb, minőségi ergonomikus iskolatáskák a legnagyobb márkákkal. Többek között Ars Una, Belmil, Derform, Paso és Starpak gyártóktól. Válassz hozzá illő tornazsákot, uzsonnás dobozt és kulacsot, melyeket szintén megtalálsz termékeink között!

Tovább
TOP termékek