Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Kreatív-hobby

Kreatív hobby: minden, ami a hasznos időtöltéshez kell

Kreatív alapanyagokkal bármilyen dekorációt elkészíthetsz, legyen az bármilyen alkalom. Karácsonyra, húsvétra vagy csak kreatív elfoglaltsághoz keresel alapanyagot? Feldobnád a lakásod egy új kreatív dísszel vagy ünnepi dekorációt készítenél? Használd a legkülönbözőbb kreatív alapanyagokat, amikkel csodaszép dolgokat készíthetsz. Vágj ki mintákat dekorgumiból, és ragassz belőlük mesefigurákat vagy kedves állatokat a gyerekszoba falára, amit a gyerekek nagyon szeretnek. Dekor filc anyagot vagy dekorgumit is használhatsz, amiből sokféle színt találsz webáruházunkban. Az alapanyagokat kobináld, így egészen egyedi díszeket készíthetsz. A festést kedvelők választhatnak akrilfestéket és többféle ecsetet, ami a kreatív munkához elengedhetetlen. A kreatív-hobby nem csak gyerekeknek való! Tervezz, vágj, ragassz, fess! Csak a képzeleted szabhat határt! A kreatív játékokat a Játékok kategóriában találod, bátran próbálj ki különböző kreatív szetteket! Biztosan megtalálod a megfelelőt!

Tovább

Kreatív hobby, készségfejlesztés játékosan

Volt már úgy, hogy késztetést éreztél arra, hogy alkoss valamit? Lehet, hogy unatkoztál vagy csak nem tudtad, hogy mivel foglald el magad? Nem is lehetne jobb időtöltést kitalálni egy borongós hétvégén vagy délután, mint egy kis kreatív játékot.

Festés, hajtogatás, papercrafting (egy kedvenc mesehős elkészítése papírból), vagy bármilyen aranyos figura megalkotása egyszerű dolgokból. Készítheted levegőre száradó habgyurmából, dekorgumiból, fa vagy műanyag alapanyagokból. Díszítheted mozgó szemekkel, strasszokkal, gyöngyökkel is. Legyen az bármilyen tárgy (akár egy műanyag flakon vagy egy tojástartó), csodaszép dolgokat lehet létrehozni, csak egy kis képzelőerő kell hozzá.

A figyelem feljesztésére a legjobb megoldás a játék. Közösen együtt töltött idő aprólékos, kreatív játékokkal, olyan dolgokat készítve, amik felkeltik a gyerekek érdeklődését. Az elkészített műalkotásokkal utána tud játszani is. Megtapasztalhatja, hogy milyen az, amikor csak egy dologra koncentrál, és annak lesz egy kézzel fogható eredménye, amit ő készített. A kreatív játékok hatékonyan fejlesztik a gyerekek figyelmét és kézügyességét, amire az iskolában és a mindennapokban is szüksége lesz.

Milyen kreatív hobby alapanyagok vannak készleten?

Egy kreatív hobby webáruház előnye, hogy több száz termék közül választhatsz egy helyen. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami egy kis kreatív mókához, a lakás dekorálásához, vagy az ünnepekre való előkészületekhez kell. Legyen az akár karácsonyi, húsvéti dekoráció, vagy feldobhatod a lakást új díszekkel, amiket a saját elképzelésed szerint készíthetsz el.

Hungarocell formákra ragaszthatsz strasszköveket, csillámport, ami nagyon mutatós. Ha inkább a festést szereted, akkor akrilfestékkel vagy vízfestékkel is kifestheted. A különböző ragasztók jó szolgálatot tesznek egy-egy apró díszítőelem rögzítésében. Abból is többfélét választhatsz: vannak könnyen használható stiftes ragasztók a papír vagy szalvéta gyors és tiszta rögzítéséhez, vagy kenőfejes ragasztók. Ha nagyobb felületet ragasztasz vagy papírmasét készítesz, akkor jó minőségű folyékony ragasztóra is szükséged lesz.

A gyémántfestés kedvelői csodaszép faliképeket is készíthetnek. Aki szereti az igazán aprólékos elfoglaltségokat, annak mindenképp ki kell próbálnia!

Keltsd életre a színes papírt!

A hajtogatást egészen művészi szintekre lehet emelni. Az origamit már egészen kicsi kortól elkezdhetjük tanulni. Az egyszerűbb figurák gyorsan elkészíthetőek, a nehezebbekre viszont akár órákat is rá lehet szánni. A hozzávaló színes papírt is megtalálod Nálunk! Mi az az origami?
"Origami, a papírhajtogatás japán megfelelője, többnyire négyzet alakú papírból kiindulva (de egyéb síkidomokból is) készíthetünk állatokat, tárgyakat, díszeket, geometriai formákat, segédeszközök használatával vagy anélkül. A kezdőtől a haladó szintig terjedő nehézségi skálán, nagyon sokféle origami formát lehet találni. A modellek összetettségét a egyszerűtől a szuperkomplex szintig skálázzák." (Forrás: Wikipédia)

Miket készíthetünk papírból? Bármit. Még egy kinyomtatott képből is készíthetsz három dimenziós formát, csak egy kis kreativitás kell hozzá!

Kreatív hobby - készíts színes papírokból bármilyen formát

A színes papír hajtogatását a kisgyerekek is könnyen megtanulhatják. A legegyszerűbb repűlő hajtogatásától egészen a nagyon bonyolult origami sárkányok elkészítéséig. Itt van egy szuper ötlet, hogy gyeremekünk könyveit feldobjuk egy nem csak szép, de hasznos könyvjelzővel.

 

Nézz szét webáruházunkban, biztosan rengeteg új ötleted támad majd! Jó kreatívkodást kívánunk!

 

Tovább