Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Gyémántfestés

Hallottál már a gyémántfestésről? Ha még nem, akkor itt az ideje kipróbálni! Nagyon szép gyémánt képeket készíthetsz egy öntapadós, előnyomott sablonra, ami általában vászon, papír, matrica vagy fa. Ki kell rakni a képet apró strasszkövekkel. Ezeket a pici köveket 3D vagy 5D formára csiszolják, és így lesz gyémánt-szerű a formájuk. A megadott színkódok alapján a megfelelő helyre kell elhelyezni a készletben lévő színes strasszokat. Sokféle témájú képeket találsz nálunk különböző nehézségben. A kisebbeket elsősorban a kezdőknek ajánljuk, de találsz 40-50 cm-es csodaszép színekből felépített képeket is, melyet bekeretezve nagyon szép dísze lehet a lakásnak. Tökéletes ajándék kreatív gyerekek és felnőttek számára is. A kisebb szetteket már 6 éves kortól ajánljuk.

Tovább

Mi a gyémántfestés?

Egy öntapadós, előnyomott sablonra kell felhelyezni a készletben lévő különböző színű strasszokat, a megadott színkódok segítségével a megfelelő helyre. Az akrilból csiszolt (3D-5D hatású) kis köveket egy speciális, toll formájú eszközzel kell az alapra rakosgatni. Hívják gyémánt kirakónak is. Az elkészíthető gyémántkép a mérettől és a színek számától függően különböző nehézségű, a kisebb szetteket már 6 éves kortól ajánljuk.
A gyémántfestés nagyon szórakoztató tevékenység, jó látni, ahogy elkészül a képünk. Türelem és koncentráció szükséges hozzá, de nem igényel különleges képességet vagy extra kézügyességet.
Ajándéknak is tökéletes kreatív gyerekek vagy felnőttek számára. Az akrilból csiszolt (3D-5D hatású) kis köveket egy speciális, toll formájú eszközzel kell az alapra rakosgatni. Az elkészíthető gyémántkép különböző nehézségű lehet, ez a mérettől és a színek számától függ.
A gyémántfestés nagyon jó játék, megtapasztalhatjuk, hogy milyen az, amikor valami újat és szépet alkotunk saját kezűleg, ahogy elkészül a képünk. Fejleszti a koncentrációs képességet és a kézügyességet is. Türelem kell hozzá, de nem túl nehéz elkészíteni a képeket.

Tovább