Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Mancs őrjárat ruhák kicsiknek és nagyoknak

A Mancs őrjárat 2013-as indulása óta töretlen népszerűségnek örvend a gyerekek körében. Ryder, Zuma, Marshall vagy Rocky minden csöppség szívébe belopták magukat, a Kaland-öbölben játszódó vidám és izgalmas történetek pedig megragadták az óvodások és iskolások fantáziáját egyaránt. Nem is csoda, ha az aranyos kiskutyusok szinte mindenhol megjelennek az iskolatáskától kezdve a törölközőkön át egészen az ágyneműig. A felhozatalból természetesen a Mancs őrjáratos ruhák sem maradhatnak ki!

Paw Patrol tetőtől talpig

Webáruházunkban fiúknak és lányoknak egyaránt rendelhetsz kényelmes és tartós anyagból készült alsóneműt, pólót, pulcsit vagy éppen játszós melegítőt. A Mancs őrjáratos ruhák közt téli és nyári darabok egyaránt szerepelnek, így gyermeked bármely évszakban magára öltheti kedvenc figuráját. Minőségi termékeinkkel bármikor meglepheted gyermekeid, unokáid vagy keresztgyerekeid születés- és névnap, esetleg karácsony vagy húsvét alkalmából. A kirobbanó öröm garantált!

Böngészd végig Mancs őrjáratos ruháinkat, találd meg nálunk a legjobb darabokat!

Raktáron
Kedvencekhez
Márka
Mancs őrjárat
2 290 Ft