Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Mancs őrjárat

A Mancs őrjárat egy kedves animációs mese, mely magával ragadja a gyermekeket. A hősies kutyusok minden bajt, gondot megoldanak. A csapat tagjai: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Sky, akiket egy 10 éves kisfiú, Ryder vezet. A mese aranyos, és néha vicces szereplői megtanítják a gyerekeknek a csapatmunka fontosságát. Rendelj te is Mancs őrjáratos termékeket kiszállítással!

Tovább

Mancs őrjárat – sosem növik ki!

Meglepnéd keresztgyermeked, lányod, fiad vagy unokád a születésnapján, névnapján, egyéb jeles alkalmon? Akkor jó helyen jársz! Népszerű Mancs őrjáratos (Paw Patrol) termékeink között te is rábukkanhatsz a tökéletes ajándékra.

A mese főszereplőinek képével ellátott holmik közül beszerezheted a gyerekzsúrok elmaradhatatlan kiegészítőit: a papírtányérokat, műanyag poharakat, evőeszközöket, tányéralátéteket, sőt még a fólia lufikat is. De ugyanitt az óvodában és iskolában is használatos felszereléseket is megrendelheted. A tolltartóknak, tornazsákoknak, táskáknak, uzsonnás dobozoknak és Mancs őrjáratos ruháknak ugyan ki tudna ellenállni?  

Móka és kacagás otthon is

Figyeld meg, egy mesehősös köténykében kiskuktád is nagyobb kedvvel segít majd a konyhában! A nap végén sem nyűgként éli meg a játékok összeszedését, ha a plüssöket, babákat vagy Matchboxokat egy Mancs őrjáratos játéktárolóba teheti. Paw Patrolos vánkosainkkal, a barátokkal vívott párnacsaták izgalmasabbak és garantáltan hangosabbak is lesznek. Ne aggódj, a fáradhatatlan lurkók pihenéséről, mély álomba szenderüléséről is gondoskodunk – bársonyos ágyneműhuzatok garmadájából vásárolhatsz!

Megértjük, ha ennyi termék láttán nehezen választasz. Ha segítségre lenne szükséged, csak hívj minket bátran!

Tovább