Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Blog

Hálásak vagyunk a hűségedért, avagy hogyan spórolj többet hosszútávon

2020.04.30 14:34
Hálásak vagyunk a hűségedért, avagy hogyan spórolj többet hosszútávon

Gondoltál már arra, hogy amikor vásárolsz, hosszabb távon gondolkodj? Néhány hónap alatt sokkal többet spórolhatsz, mint gondolnád. Ha regisztrálsz webáruházunkban, minden megvásárolt termék után adunk kedvezményt, még az akciós termékek után is. Ugye jól hangzik?

Webáruházunkban sok olyan terméket találsz, melyek vagy elfogynak, például az írószerek, kreatív termékek, vagy évente egyszer-kétszer vásárolunk belőlük, szezonális dolgok, amikre szükséged lehet. Ha rendszeresen visszatérsz Hozzánk, nagyon jól ki tudod használni törzsvásárlói kedvezményünket. Ha ajándékot keresel, egy mesés párna, ágynemű vagy törölköző jó választás lehet. Ezeket szívesen ad mindenki egy-egy alkalomra, és a kedvezményt folyamatosan, egész évben ki tudod használni. Spórolj minden vásárlásodon, utólag!

Hogyan takaríts meg pénzt még akkor is, ha nem mindig az olcsóbb terméket választod?

Számunkra a gyerekek a legfontosabbak, és az, hogy sokáig használhassák és szerethessék például az ajándékba kapott ágyneműt vagy párnát, divattáskát. Ez azzal jár, hogy a legjobb minőségű termékek találhatóak meg a webáruházban, amelyek nem mindig a legolcsóbbak. Ha épp nem akciós egy termék, vagy picit drágább, akkor válts be a kapott kedvezményt, és olyan, mintha akciósan vetted volna. Emellett a törvényileg szabályozott 14 napos elállási jogot 30 napra növeltük a webáruházban. Így ha meggondolod magad, akkor a termék átvételétől számított 30 napon belül visszaküldheted a terméket, az ASZF-ben foglaltak szerint.

Hogy miért találtuk ki a Perfect Baby Törzsvásárlói programot?

Amit nyújtunk Neked, az egyfajta köszönet. A Törzsvásárlói programmal szeretnénk megköszönni Neked, hogy minket választottál és törzsvásárlónk vagy. Hálásak vagyunk azért, mert kitartasz mellettünk, visszatérsz hozzánk, szereted a termékeinket, és mi igyekszünk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani Neked. A legszebb mesés dolgokat szeretnénk Neked bemutatni, amit a gyerekek hosszabb ideig használnak, mint más minta nélkülit, és nem unják meg olyan gyorsan, vagy nem vágják be másnap a sarokba. Ezeket a termékeket mi is szeretjük, a gyerekeink imádják, és alig győzünk Nekik nemet mondani :-)
Például amikor már a harmadik szett Harry Potteres ágyneműhuzatot kell felhúzni otthon, mert az is milyen szép, és kell, hogy legyen :-) de hát ilyenek a gyerekek, és ez így van jól!

Regisztrálj és gyűjtsd a HűségPontokat!

Miért is kellene regisztrálni?

A regisztráció nagyban megkönnyíti a vásárlást, amikor visszajössz az oldalra. Egy kattintással bejelentkezhetsz, elmentheted a kosarad, kedvencekhez adhatod a legszebb mesés termékeket. Ráadásul nyomon tudod követni a megrendelésed is. Ha anélkül adod le a rendelésed, akkor csak úgy értesülsz a rendelésed állapotáról, ha kiküldünk egy e-mailt. Ami fontos, hogy csak a regisztrált vásárlóknak tudjuk jóváírni a HűségPontokat, mert úgy tudjuk a fiókodhoz kötni.

Minden elköltött 100 Ft után 5 Ft-ot (vagyis a vásárlás értékének 5%-át) írjuk jóvá a Pontgyűjtő számlán, melyet a csomag kézbesítése és a megrendelés lezárása után ír jóvá a rendszer. 1 pont értéke 1 Ft, melyek 90 napig használhatóak fel. Tehát pl. ha 5000 Ft értékben vásároltál, akkor 250 pontot kapsz.

A karantén bevezetése óta még több olyan terméket tettünk be a PONTbeváltás menübe, amik az otthoni tanuláshoz vagy home office-hoz szükségesek.

További részletekért kérlek olvasd el a tájékoztató oldalunkat! Itt segítséget is találsz lépésről lépésre, hogy a rendelés leadásakor hogyan válthatod be a pontjaid:https://perfectbaby.hu/torzsvasarloi-program

Regisztrálj MOST!