Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Blog

Ágyneműhuzat méretek

2022.06.03 10:02
Ágyneműhuzat méretek

Amikor ágyneműhuzatot keresünk, néha nehéz a megfelelő méretet kiválasztani. A normál ágyneműhuzat méret mellett, mint a felnőtt ágynemű vagy az ifjúsági ágynemű, tudni kell a gyerek ágynemű méretét is, amit a kisebb gyerekek használnak otthon vagy a suliban. Ezekből is többféle méret létezik. Néha egyes ország szokásai határozzák meg a szabványt, ezért nem árt, ha megnézzük, mekkora pontosan a kiszemelt kedvenc.

Felnőtt ágynemű méret

Webáruházunkban a felnőtt ágynemű legtöbbször 140x200 cm-es, és 70x90 cm-es párnahuzattal van szettben. Ezt a méretet ajánljuk a nagyobb gyerekeknek és a felnőtteknek is. Ez a normál ágyneműhuzat mérete. A nagy méretű huzatok között van még a dupla méret. Ezek a huzatok 160x200 cm-esek, melyhez 70x80 cm-es párnahuzat található a szettekben.

Mekkora az ovis ágynemű mérete?

Ovikezdés előtt már időben célszerű megkérdeznünk, hogy milyen ágyneműt vegyünk a gyermekünknek. Legtöbbször a vékony kistakarók, amit az oviban használnak, illeszkedik a standard ágyneműk méretéhez. Az ovis ágyneműknél jellemzően 100x135 cm, amihez 40x60 cm párnahuzat van kialakítva, illetve 90x140 cm, amihez 40x55 cm-es párnahuzatot gyártanak.

Az anyag kiválasztása is fontos dolog, mert mindenki más tipusú ágyneműben szeret aludni. Webáruházunkban főleg pamut ágynemű van, és van néhány kevert szálas, illetve poliészter anyagból is. Minden ágyneműnél feltüntetjük a termék méretét és anyagát is. Léteznek még krepp ágyneműk és flanel anyagúak is. Mi a pamut mellett tettük le a voksunkat, így zömében ezeket találod meg Nálunk.

Az ágynemű szettek kiválasztásánál a legjobb megoldás, ha a vásárlás előtt lemérjük a meglévő ágyneműnket, így biztosak lehetünk benne, hogy jó méretet választunk.

A legnépszerűbb ágyneműhuzatok széles választékkal

Webáruházunkban találsz ágyneműhuzatot kicsiknek és nagyobbaknak is. Felnőtt ágyneműk a család nagyobb tagjainak, és gyerek-ágyneműk a legkisebbeknek. A legnépszerűbb mesés mintákat veheted meg nálunk, mint a Disney Jégvarázs, Disney Hercegnők, Disney Minnie. Az ismert Nickelodeon mesék széles választékából is találsz neked tetszőt, mint Peppa Malac, Mancs őrjárat vagy Spongyabob. A legújabb trendi minták az Unikornisok és a Lámák. Ha inkább a kedves állatokhoz ragaszkodsz, akkor cicás, kutyás és lovas ágyneműt is találsz a kínálatunkban.

Ha a gyermekek kedvenc mesehősükkel alhatnak minden nap, az segíthet megkönnyíteni az elalvást és nyugodt éjszakákat hozhat.

A felnőttek számára is kínálunk ágyneműhuzatot filmes, mozis mintákkal, mint a Bosszúállók, Batman, Minecraft, Harry Potter vagy A galaxis őrzői. A focirajongóknak is kedvezünk nagyon szép FC Barcelona vagy Real Madrid ágyneműkkel.

Válassz hozzá illő lepedőt is, melyeket szintén megtalálsz termékeink között!
Nézd meg teljes kínálatunkat és válaszd a legszebbet! Rendelj most és a csomagod 1-3 munkanapon belül kézhez is veheted az általad megadott címen vagy átvételi ponton, az ország egész területén.

Egy kis ízelítő termékeinkből: