Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Pop it

A Pop it az egyik legnépszerűbb stresszoldó játék, amit kicsik és nagyok is nagyon szeretnek. Jó készségfejlesztő játék, sőt, társasjáték is lehet. Ugye Te is ismered? Ez a nyomkodós játék leginkább a Fidgetspinner újjpörgettyűkhöz hasonlít. A szilikonból készült lapok buborékjait bármennyiszer ki lehet pukkasztani. Termékeink között megtalálható unikornis popit, lámás pop it, egyszerű forma popitok, Dínós popit, és a népszerű kulcstartók illetve pop it karkötő. Társasjátékként is használhatjátok, az oldal alján írunk néhány tippet. Pattogj velünk Te is, nézz szét a legnépszerűbb popitok között!

Tovább
-33%
Utolsó darabok 
Kiemelt ajánlat!
Kedvencekhez
Márka
Pop it
1 990 Ft
2 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-34%
Utolsó darabok 
Kiemelt ajánlat!
Kedvencekhez
Márka
Pop it
1 190 Ft
1 790 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
-34%
Raktáron
Kiemelt ajánlat!
Kedvencekhez
Márka
Pop it
990 Ft
1 490 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Mi a Pop it?

A popit nagyon hasonlít a Fidgetspinner pörgettyűs játékhoz, ami ugyanúgy a stresszoldásra és készségfejlesztésre lett kitalálva. Ugye Te is pukkantottál már ki buborékfóliát, amit csomagoláshoz használnak? Valószínűleg abból jött az ötlet, hogy a legtöbben imádják kipukkadtani a fólia buborékokat, amit csak egyszer durranthatsz ki. Ezt a játékcsodát alkották belőle, ami a felnőtteket is magával ragadja. Ezzel a játékkal a pukkantós szórakozás soha nem ér véget.

Hogyan használjuk a popitot?

Ha az egyik oldalt végig nyomkodtad, akkor csak meg kell fordítanod, és már kezdheted is az egészet előlről. Különböző méretekben kapható, egy kisebb darab mindig lehet nálad. Előveheted a szünetekben a suliban, nyomkodhatod vizsga előtt, vagy az orvosnál. Egy hosszú utazáskor kifejezetten jó időtöltés. Kiránduláskor vagy otthon is játszhatsz vele, ha nagyon unatkozol.

Miért jó a pop it játék?

Szilikonból készült, így nem deformálódik el. Vízálló, puha és tartós buborékos játék, ami sok színben és formában létezik. Sokan szeretik, ha valamilyen formája van: dínós, unikornisos, Among Us figurás, sima kerek vagy négyszögletes alakú. Legtöbbjüket pop it kulcstartóként is megtalálod! Stresszoldó, készségfejlesztő játék, ráadásul nem csak egy egyedül játszhatsz vele, hanem társasjátékként is használhatjátok. Szuper időtöltés minden izgulós személy számára.

A Pop it társasjáték is lehet!

A kisebb popitokkal ketten tudtok egyszerre játszani, de egy nagy méretű lapon akár többen is játszhattok. Tetszés szerinti sorban pukkancs ki bármennyi buborékot egymás mellett, majd a következő játékos ugyanígy tesz. A játék addig tart, amíg a végén már csak egy buborék marad valaki előtt, az lesz ugyanis a vesztes. Ezután fordítsátok meg a játékot, és már kezdődhet is a visszavágó! Ne hagyd hogy tiéd legyen az utolsó bubi!

Az előzőnél még jobb, ha dobókockávan játszotok egy nagyobb méretű popittal. Két dobókockával dobtok felváltva, és annyi buborékot pukkasztotok ki, amennyit dobtok. Az nyer, akinek az utolsó bubit sikerül kipukkasztani.

Jó játékot kívánunk hozzá!

Tovább