Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Hírek a Mesevilágból

Óriási siker lett a Jégvarázs 2.

2020.04.17 13:44
Óriási siker lett a Jégvarázs 2.

Óriási sikert aratott a Jégvarázs II a mozikban. 2019 végén mutatták be a Jégvarázs második részét. Hatalmas kasszasiker lett, megelőzte az első rész bevételét is. Már több, mint 1,3 millió dollárt hozott a Disneynek ...

 

2019 végén mutatták be a Jégvarázs második részét. Hatalmas kasszasiker lett, megelőzte az első rész bevételét is. Már több, mint 1,3 millió dollárt hozott a Disneynek. Az első rész története és dalai gyerekek és felnőttek számára is felejthetetlenek a mai napig, pedig 2013-ban mutatták be. Egy igazi varázslatos történet volt, mely mindenkit magával ragadott.

A második rész a nagyobb gyermekek számára érthető meg könnyebben, érzelmileg kissé bonyolultabb. A dalok nem annyira átütőek, de a mesében végre fény derül Elza titkára, ami mindent kárpótol. Vannak vicces jelenetek is, melyen kicsik és nagyok is jót derülhetnek. Olaf, a mindig mosolygós és vidám hóember megint hozza a formáját. Például amikor utánozza Elzát, ahogy énekével hívja az ismeretlen hangot :-). Kristoff és Sven barátsága és mókás előadásuk sokszor nevetteti meg a nézőt. Sajnos egy kis ideig szomorkodtunk is miatta a történet folyamán. Az biztos, hogy sokáig fog még velünk maradni a Jégvarázs kedves története, legyen az egy farsangi jelmez vagy a Jégvarázs termékek, amiket a gyerekek nagyon szeretnek.

Szuper hír a gyermekes családoknak!

A jelenlegi vészhelyzetre való tekintettel a Disney elérhetővé tette a Jégvarázs 2-t először a Disney Plus amerikai szolgáltatásánál, majd más országokban is. Így jelenleg már az itthoni szolgáltatóknál is kikölcsönözhető a népszerű animációs film.