Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Ceruza

Annak ellenére, hogy az elektronikus kapcsolattartás mára általánossá vált, mindenkinek szüksége van ceruzára. Nem csak az iskolában, de otthon is rendszeresen szükség van rájuk. Sokféle írószert használunk. A ceruzák között is vannak különböző töltőceruzák, rotringok, melyekkel még szebben írhatunk. Összeszedtük a legszebben fogó színes ceruzákat és jó minőségű grafitceruzákat, hogy megtaláld a megfelelőt. Egy biztos: bármivel is írjunk, az írás nagyon fontos gyermeknek és felnőttnek egyaránt!

Tovább

Milyen grafitceruzát válasszunk?

Az iskolába kortól és alkalmazástól függően más-más keménységű grafitceruzát használunk. Íráshoz a legmegfelelőbb a HB-s grafitceruza, de kisebb gyerekeknek íráshoz a keményebb H-s, 2H-s ceruzákat ajánljuk. Rajzoláshoz a puhább ceruzák valók, melyek keménységét B-9B számmal jelölik.
Márkától függően lehet némi különbség a grafitceruzák között. Érdemes minőségi ceruzákat választani. Ezeknél a termékeknél nem a márkát kell megfizetni, hanem ténylegesen minőségi gyártmányok. Általában könnyebben hegyezhetőek, kevésbé törik ki a hegyük, így az áruk ellenére is jobban megéri őket venni. A legjobb ceruza márkák a teljesség igénye nélkül pl. Faber-Castell, Maped, Staedtler. A Colorino a színes ceuzák és más iskolaszerek esetében is nagyon jó minőségű termékeket gyárt.

Webáruházunkban több gyártótól is találsz minőségi írószert. Nézz szét bátran, kedvező árakkal és gyors kiszállítással várunk!

Tovább