Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Szájmaszk, tinédzser és felnőtt méret, military, 21x12cm
Nincs raktáron
Szájmaszk, felnőtt vagy nagyobb gyerekek számára, military mintás. Mérete 21x12 cm a gumis pánt nélkül. Anyag: 92% Poliészter, 8% EA. Spanyol termék. 60 fokon mosható és többször felhasználható. Alkalmas felnőttek és gyerekek számára az UNE 0065:2020, Aitex 2020TM1086 teszt és AMSlab tanusítvány alapján. A jelenlegi előírások szerint kötelező a szájmaszk használata, sima kendő vagy sál nem megfelelő. A termék nem orvosi maszk.

A termék nem helyettesíti a kormány társadalmi távolságtartásról szóló rendelkezéseit, és kizárólag kiegészítő védőintézkedésként szolgálnak.
Nem orvosi segédeszköz, és nem a betegekkel érintkező egészségügyi dolgozók számára készültek, továbbá nem kívánnak megfelelni az EU/2017/745 sz. orvosi előírásoknak vagy az EU/2016/425 sz. egyéni védőfelszerelésekről szóló rendelkezésnek.
Mesehős, minta
Military
Termék típus
Szájmaszk
Kezelési információk

A termékre vonatkozó kezelési, mosási ikonok, melyek betartásával a termék sokáig megőrzi az eredeti minőségét.
További információ a jelekről: Mosási jelek

Legfeljebb 60 fokon moshatóNem fehéríthetőSzárítógépben nem száríthatóMaximum 150 fokon vasalhatóVegyileg nem tisztítható
Státusz

Ez a termék elfogyott, de biztosan találsz hasonlót, ami tetszeni fog! Nézd meg az összes terméket a kategóriában!

1 690 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Vedd meg Regisztrációval, és következő rendelésednél vásárold le a termékért kapott hűségpontok értékét: 85 Ft