Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

So Bomb fürdőgolyó 1 db-os, kristály geóda, többféle
Nincs raktáron
Készíts saját fürdőgolyót, szuper egyszerűen! A kristály geóda fürdőgolyó készletben mindent megtalálsz. Csak egy kis vizet kell hozzáadnod, és követned a leírt utasításokat, és már kész is! A fürdőgolyóhoz egy meglepetés figura is tartozik, amit elrejthetsz benne. A készletben egy fürdőgolyó elkészítéséhez elegendő fürdő port találsz fehér színben, melyet kész fürőgolyóként a meleg fürdővízbe helyezve varázlatosan átalakul - meglepetés, hogy milyen színűre változtatja a fürdővized színét! A szett tartalmaz egy tasak kristály dekorációt is a díszítéshez - kvarc, jáde, ametiszt, borostyán, akvamarin vagy zafír színek egyikét. Tölts a kádba vizet, dobj bele egy fürdőgolyót, hogy az pezsegve feloldódhasson! Ugye milyen jó saját fürdőgolyód elkészítése után egyet lazítani? A pezsgő hatás garantált! A készlet tartalma: - 1 öntőforma - 1 tasak szódabikarbóna - 1 tasak citromsav - 1 tasak színes kristály dekoráció - 1 meglepetés figura - 1 pipetta
Mesehős, minta
Egyéb
Termék típus
Fürdőjáték
Státusz

Ez a termék elfogyott, de biztosan találsz hasonlót, ami tetszeni fog! Nézd meg az összes terméket a kategóriában!

1 690 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Vedd meg Regisztrációval, és következő rendelésednél vásárold le a termékért kapott hűségpontok értékét: 85 Ft