Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Harry Potter hátizsák, iskolatáska 42 cm
Nincs raktáron
Harry Potter hátizsák, iskolatáska 42 cm

Mérete: 42x30x20 cm

Iskolakezdéskor az egyik legnagyobb kihívás, hogy megfelelő hátizsákot válasszunk. Más-más típusú táska kell egy első osztályos, egy felsős vagy egy középiskolás gyermek számára.
Webáruházunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb, minőségi ergonomikus iskolatáskák és hátizsákok a legnagyobb márkákkal, többek között Ars Una, Belmil, Derform, Paso és Starpak gyártóktól. Válassz hozzá illő tornazsákot, uzsonnás dobozt és kulacsot, melyeket szintén megtalálsz termékeink között!
Válassz a hátizsák mellé klapnis tolltartót, két emeletes tolltartót, három emeletes tolltartót, vagy egyszerű beledobálós tolltartót. Mindegyikből létezik üres vagy töltött változat. A töltött tolltartókban általában a legalapvetőbb írószerek és eszközök találhatóak meg.
Jó megoldás a mesefigurás termékek választása, melyek közel állnak a gyermekek világához. Ha kedvenc mesehősükkel díszített iskolatáskát vagy tolltartót használhatnak nap mint nap, akkor az egyébként idegen környezetben a kedvenceikhez fűződő pozitív élmények és emlékek megkönnyítik az új iskolai környezetben töltött picit nehezebb, kezdeti időszakot.
Mesehős, minta
Harry Potter
Termék típus
Iskolatáska
Státusz

Ez a termék elfogyott, de biztosan találsz hasonlót, ami tetszeni fog! Nézd meg az összes terméket a kategóriában!

14 190 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Vedd meg Regisztrációval, és következő rendelésednél vásárold le a termékért kapott hűségpontok értékét: 710 Ft