Ceruza, toll

Annak ellenére, hogy az elektronikus kapcsolattartás mára általánossá vált, mindenkinek szüksége van ceruzára és tollakra. Nem csak az iskolában, de otthon is rendszeresen szükség van rájuk. Sokféle írószert használunk. A ceruzák között is vannak különböző töltőceruzák, rotringok, melyekkel még szebben írhatunk. Van, aki zseléstoll rajongó, és van aki a golyóstollat részesíti előnyben. Egy biztos: bármivel is írjunk, az írás nagyon fontos gyermeknek és felnőttnek egyaránt. Válogass webáruházunkban a különböző ceruzák és tollak között, válaszd ki számodra a megfelelőt!

Tovább

Milyen grafitceruzát válasszunk?

Az iskolába kortól és alkalmazástól függően más-más keménységű grafitceruzát használunk. Íráshoz a legmegfelelőbb a HB-s grafitceruza, de kisebb gyerekeknek íráshoz a keményebb H-s, 2H-s ceruzákat ajánljuk. Rajzoláshoz a puhább ceruzák valók, melyek keménységét B-9B számmal jelölik.
Márkától függően lehet némi különbség a grafitceruzák között. Érdemes minőségi ceruzákat választani. Ezeknél a termékeknél nem a márkát kell megfizetni, hanem ténylegesen minőségi gyártmányok. Általában könnyebben hegyezhetőek, kevésbé törik ki a hegyük, így az áruk ellenére is jobban megéri őket venni. A legjobb ceruza márkák a teljesség igénye nélkül pl. Faber-Castell, Maped, Staedtler. A Colorino a színes ceuzák és más iskolaszerek esetében is nagyon jó minőségű termékeket gyárt.

Webáruházunkban több gyártótól is találsz minőségi írószert. Nézz szét bátran, kedvező árakkal és gyors kiszállítással várunk!

Tovább