Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Gyerek szájmaszk (5-10 éves korig), dinoszaurusz mintás, 17x9,5cm
Nincs raktáron
Szájmaszk, kisebb gyerekek számára (kb. 5-10 éves korig), dinoszaurusz mintás. Mérete 17x9,5 cm a gumis pánt nélkül. Anyag: 92% Poliészter, 8% EA. Spanyol termék. 60 fokon mosható és többször felhasználható. Alkalmas gyerekek számára az UNE 0065:2020, Aitex 2020TM1086 teszt és AMSlab tanusítvány alapján. A jelenlegi előírások szerint kötelező a szájmaszk használata, sima kendő vagy sál nem megfelelő. A termék nem orvosi maszk.

A termék nem helyettesíti a kormány társadalmi távolságtartásról szóló rendelkezéseit, és kizárólag kiegészítő védőintézkedésként szolgálnak.
Nem orvosi segédeszköz, és nem a betegekkel érintkező egészségügyi dolgozók számára készültek, továbbá nem kívánnak megfelelni az EU/2017/745 sz. orvosi előírásoknak vagy az EU/2016/425 sz. egyéni védőfelszerelésekről szóló rendelkezésnek.
Mesehős, minta
Dinoszaurusz
Termék típus
Szájmaszk
Kezelési információk

A termékre vonatkozó kezelési, mosási ikonok, melyek betartásával a termék sokáig megőrzi az eredeti minőségét.
További információ a jelekről: Mosási jelek

Legfeljebb 60 fokon moshatóNem fehéríthetőSzárítógépben nem száríthatóMaximum 150 fokon vasalhatóVegyileg nem tisztítható
Státusz

Ez a termék elfogyott, de biztosan találsz hasonlót, ami tetszeni fog! Nézd meg az összes terméket a kategóriában!

1 690 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Vedd meg Regisztrációval, és következő rendelésednél vásárold le a termékért kapott hűségpontok értékét: 85 Ft