Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Üdvözlünk a PerfectBaby oldalán! Nézd meg legújabb termékeinket! Ha van kedved, csatlakozz hozzánk Facebookon és Instagramon is!

Pottery Cool Divatos Kiegeszítők, többféle változat
Nincs raktáron

3 féle változat! Kiegészítők a Pottery Cool alapszetthez vagy használható más kerámiakészítő szettel is.

 

1. Mécsesek

Készíts egyedi és kiváló minőségű agyagos mécseseket ezzel a Pottery Cool kreatív készlettel. Helyezd az agyaglemezeket a kerámia kerékre és formázd addig, amíg úgy nem érzed, hogy így már szuper a kis mécsesed. Miután megszárad a levegőn, kedvedre festheted ki a szettben található festékekkel. Légy kreatív! Csomagolási méretek: 21 x 5 x 28 cm.

2.Virágcserép

A Pottery Cool kreatív virágcserép készítő szettel te lehetsz a következő agyagos mester! Az agyaglemezeket a kerámia kerékre téve formázhatod kedvedre, majd dekorálhatod ki az általad megformázott formákkal. A levegőn száradó anyagot ezután kedvedre festheted a csomagban található festékekkel. Fejleszd kreativitásod, a Pottery Cool kreatív készletel! Csomagolási méretek: 21 x 5 x 28 cm.

3.Persely

Készíts egyedi perselyt a szobádba, és gyűjtsd benne össze a zsebpénzedet. Kedves állatfigurákat, kreációkat készíthetsz ezzel a könnyen formázható anyaggal. A Pottery Cool szett kerámia kerekére helyezd az agyaglemezeket és már kezdődhet is a formázás. Száradást követően pedig kedvedre festheted színezheted alkotásodat. Remek kikapcsolódást és kreatív órákat nyújt a játék. Csomagolási méretek: 21 x 5 x 28 cm.

Mesehős, minta
Egyéb
Termék típus
Kreatív játék
Státusz

Ez a termék elfogyott, de biztosan találsz hasonlót, ami tetszeni fog! Nézd meg az összes terméket a kategóriában!

4 990 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Vedd meg Regisztrációval, és következő rendelésednél vásárold le a termékért kapott hűségpontok értékét: 250 Ft